За Nuga Best

Нуга Бест полага непрестанни усилия в областта на научноизследователската дейност, за да предостави най-доброто качество, съчетано с най-новите технологии.

Компания, която мисли първо за хората

Ще практикуваме любов и служене и ще направим всичко възможно за здравето и благоденствието на човечеството.
Здраве
Любов
Грижа
Image

Философия

Nuga Medical е посветена на приноса в подобряване на здравето на човечеството с любов и иновационни технологии.

Започнахме нашето "пътуване" през 2002 г. като млада компания, водеща промяна в света и оставяйки силно впечатление у нашите клиенти с нашата превъзходна технология и модерни услуги. Ще разпространяваме уникалната здравна култура Nuga Medical за допринасяне подобряване на здравето на човечеството, като глобална компания с търговска мрежа с повече от 3500 локации в 115 страни по света.

Image

Визия

С творчески усилия и непреклонна страст, постигнахме забележителен растеж и бързо се очертаваме като глобална компания.

Осигурявайки удовлетвореност на клиентите въз основа на непрекъснати изследвания и разработки, отлични продажби и маркетинг и безупречна система за последващо управление, ние непрекъснато ще се стремим към насърчаване грижите за здравето на човечеството.

R&D

Стремеж да предоставя най-високо качество с помощта на съвременни технологии
Nuga Medical непрекъснато провежда изследвания, за да отговори на нуждите на клиентите и да бъде в крак с най-новите тенденции на бързо променящия се глобален пазар на медицински изделия.
Image

NRC NUGA R&D CENTER

Центърът за изследване и развитие на NUGA (NRC), център за изследване и развитие на нови продукти, беше сертифициран от Корпоративния институт за изследвания и развитие на Корейската асоциация за индустриални технологии (KOITA) през 2005 г. Оттогава NRC играе ключова роля във водещите технически разработки. NRC център поставя основата на NUGA BEST да се превърне в компания от световна класа.
Image

NICMIC NUGA. Изследователски център за медицински инструменти за конвергенция на информационните технологии.

Image

NOMIC NUGA. Изследователски център за оборудване, основано на източната медицина.

Изследователският център за източни медицински инструменти на NUGA (NOMIC) провежда изследвания на медицински изделия от гледна точка на източна медицина в сътрудничество с Центъра за развитие на източна медицинска индустрия на университета Санджи. NUGA Oriental Medical Instruments Research Center, основан през 2008 г. като корпоративен изследователски център, бързо се превръща в лидер в научноизследователската и развойна дейност, фокусирана върху разработването на медицински изделия, включващи елементи от източната и западната медицина, въз основа на резултатите от клиничните изпитвания в източните болници.
Image

Международен съвместен изследователски център с Фраунхофер институт в Германия

Fraunhofer, основан през 1949 г., е един от четирите водещи изследователски центъра в Германия и изследователски институт от световна класа. NUGA BEST сключи международно споразумение за съвместни изследвания с Fraunhofer през 2011 г., създавайки високотехнологичен глобален център за изследване и развитие на медицински изделия.
Image

Nuga Medical NDT. Изследователски център за нанодиамантен турманий.

Изследователският център на NDT провежда изследвания, разработки и производство на турманий и нанодиамантен турманий (NDT), които са собствени разработки на NUGA BEST в сътрудничество с Fraunhofer институт, един от водещите световни изследователски институти за високотехнологични керамични материали в Германия. NDT керамиката е ключов елемент от продуктите на NUGA BEST.