НУГА БЕСТ конференция и фестивал в Сеул

В началото на юни 2017 год. в Сеул, Южна Корея се проведе конференция NUGA MEDICAL, посветена на 15-та годишнина на компанията. Деловото мероприятие завърши с ярък празник на благодарността към пoсетителите на демонстрационните салони Nuga Best.

През юни 2002 год. талантливият корейски инженер-конструктор Чо Сънг Хен учреди NUGA MEDICAL и от тогава в началото на всако лято компанията празнува своя рожден ден. 15 години – датата не е юбилейна, но е много задължаваща.

Официално-деловата и обучаващата част на конференцията се състояха в Административния корпус на завода в гр. Вонджу (промишлено предградие на Сеул). Радостно е, че обобщавайки резултатите за изминалата година, бяха отличени и наши мениджъри : ексклузивният дилър за страните от Източна Европа – Юрий Карманович беше удостоен с наградата „Гордост на Нуга Бест“; статия за ръководителя на салоните в Одеса – София Пянкова – е публикувана в празничния брой на корпоративния вестник „Нуга Нюз“.

Нов трамплин

„15-тата годишнина от основаването на компанията следва да се разглежда като важно време на изграждане на нашето общо дело, неуморно търсене на нови възможности за развитие на Nuga Best – отбеляза в приветственото си слово президентът на NUGA MEDICAL Чо Сънг Хен. – Настоящата конференция е възможност да набележим нашия път на развитие в новите икономико-политически реалии. За да може сегашната ситуация да стане нов трамплин за NUGA MEDICAL, ние сме отговорни усърдно да се трудим заради здравето на милиони хора по света“.

По време на обучението във Вонджу участниците в конференцията с интерес изслушаха докладите на професори от университета Йонсе за новите научни разработки на турманий и нови маркетингови идеи за продукцията „Нуга Бест“.

Празнични краски

А след това започна истинският празник на здравословния начин на живот – „Фестивал на благодарността към посетителите в чест на 15-годишнината от основаването на Нуга Бест“. Мероприятието, на което присъстваха 6 000 гости – участници в конференцията и посетители от корейските салони „Нуга Бест“ – се проведе на сеулския стадион Джамшил.
Идеята на фестивала – „Нуга Бест“ изразява своята благодарност и уважение към посетителите, които са оказвали подкрепа и са проявявали любов и лоялност към компанията. Цяло съзвездие от популярни естрадни изпълнители поднесе голям концерт на стадиона, а заедно с тях пяха и танцуваха хиляди хора от голямато и сплотено семейство на „Нуга Бест“.

Следваме избрания курс

„Мене ме радва факта, че и сега както и преди, компанията обръща специално внимание на качеството на оборудването – отбеляза в интервюто си дилърът на Южен регион в Украйна, Андрей Братушенко, – плюс голямо значение има надежността и дълготрайността на изделията. Радостно е, че много широко се внедрява нанодиаментената турманиева керамика – иновация, която усилва благотворното влияние на дълговълновите инфрачервени лъчи на организма на човека.“
И това е главният аспект. Фестивалът на благодарността в хода на конференцията е поредното потвърждение, че „Нуга Бест“ вече 15 години работи за благото и здравето на хората. Този курс беше избран още при основаването на компанията в далечната 2002 година, и този курс ще бъде следван и за в бъдеще“.