Nm-5000p

Image
Image

Вътрешен проектор

В основния матрак на оборудването е монтирана водеща релса, по която се движи каретакта на вътрешния проектор. Конструкцията на каретката позволява на ролките от турманиева керамика да се движат както надлъжно, така и напречно. Шестте ролки имат релефна форма, което имитира натиск с пръсти. Проекторът масажира меките тъкани покрай гръбначния стълб, без да го засяга. Шестте основни ролки въздействат на повърхността на гърба, а седмата ролка деликатно работи с шийните прешлени, температурата й не превишава 37 град. С. Масажът с Nuga Best NM-5000P качествено се отличава от традиционния по това, че при него масажът се извършва отдолу нагоре, а не както при традиционния – отгоре надолу.

Вграден турманиев килим

В малкия матрак е вграден килим от турманиева керамика. Докато правите масаж на гърба турманиевата керамика приятно нагрява краката. Или може да се позиционирате така, че гърбът Ви да се нагрява от турманиевия килим, а вътрешният проектор да прави масаж по дължина на краката.

Image
Image

Външен проектор

Има дъговидна форма и 5 сфери от турманиева керамика, която може да се загрее от 40 до 70 град. С. Много е удобен да се държи в ръка и да се прилага до различн части на тялото за локално нагряване.

Пояс-миостимулатор

Използвайте пояса за да тренирате и укрепите мускулите на : корема, гърба, ръцете, краката, а също така за да въздействате на ходилата или дланите.

Image
Image

Пулт за управление

Позволява да се премине към желания от ползвателя режим на работа , да се зададе комфортна температура на външния и вътрешния проектор. Оборудването е снабдено с различни програми, за оптимален комфорт.

Регулиране на височината

Основният и допълнителният матрак са разположени хоризонтално, но с помощта на специален мехенизъм могат да променят ъгъла на наклона си от 10, 20 или 30 градуса. Необходимо е да се регулира височината при:

  • - тегло на ползвателя над 120 кг;
  • - силно изразено изкривяване на гръбначния стълб или крехки кости;
  • - при отслабен поради заболяване организъм;
  • - за намаляване на усещането за болка.

Image

Технически характеристики

Производител: Nuga Medical Co., Ltd, Южна Корея
Вносител: "Нуга Бест Глобъл България" ООД
Размери: 1970(Д) * 720(Ш) * 560(В)
Маса: 80кг
Електрически параметри: AC220V/50Hz
Максимална мощност: 250Вт
Гаранционен срок: 2 години /от датата на продажба/