Награда „Скритото добро“

Благотворителната кампания „Скритото добро“ стартира под патронажа на Албена Атанасова – зам.-кмет на Столична община в направление „Социални дейности и интеграция на хората с увреждания“ в началото на 2014 година. Инициативата е насочена към обединяване усилията за съпричастност, подкрепа и помощ. Тя обединява всички, които през годината с действията си заявяват подкрепа за социалните инициативи на Столична община, съдействат и подпомагат обучението и развитието на деца и младежи в неравностойно положение, отдават грижа за възрастните хора, а така също и оказват помощ на съграждани в нужда.

Целта на благотворителната кампания „Скритото добро“ е да се обединят бизнес и корпоративните организации, неправителствения сектор, творческата гилдия, спортни организации за една обща кауза – подкрепа на хората в нужда.

Управителят на „Нуга Бест“, г-жа Вира Драчук, получи специален приз на Столична община „Скритото добро“ в категорията „Бизнес партньори“. Наградата е за социалната ангажираност на фирма „Нуга Бест“ към проблемите на възрастните хора и дарение на масажно оборудване за Дом за възрастни хора – кв. Дървеница, София. Отличието беше връчено на 10 май 2018 г. на церемония в столичния хотел Арена Ди Сердика от г-н Румен Димитров – заместник министър на Културата. В категория „Бизнес партньори“ призове също така получиха и: „Девин“АД, „Нестле България“, „Бор-чвор“ЕООД, „Домейн Бояр“ЕАД,
„Белла България“, “ МАТ СТАР“, НЕК, Юнион Ивкони ООД и др.

Нуга Бест България - 32205948 1672101819505329 6638183212247941120 o