NM-200

Турманиев двусферен проектор
Image

Искате ли да имате средство, което винаги да Ви е “под ръка” и да Ви послужи при внезапна нужда ? Да ! Това е компактният турманиев проектор NM-200. За него има достатъчно място не само в дома Ви, но и във Вашата дамска чанта. Благодарение на лекото тегло и уникалните функции на Двойния проектор , ще се наслаждавате на целебната топлина от турмания както у дома, така и когато пътувате.

“Джобният помощник”, с обмислен до детайли дизайн, ще Ви помогне да преборите внезапната болка в мускулите и ставите, шията и кръста, да премахнете умората, да се погрижите за себе си и своите близки. Имайки такъв деликатен “съюзник” , който е в дамската Ви чанта, Вие лесно ще поддържате и здравето и красотата си.

Начин на използване

1. Застанете с боси крака върху топлите турманиеви елементи, излъчващи дълговълнови инфрачервени лъчи, отрицателни йони и магнитно поле. Едновременно с това получавате точков масаж на стъпалата и рефлексотерапия.
2. Седнете на стол и поставете босите крака върху миостимулационната зона, изберете подходяща степен на интензивност. По желание може да ползвате и допълните аксесоари.